Време на трудностите

0
По-малко общувайте и ако ви позволяват обстоятелствата, никъде не ходете
По-малко общувайте и ако ви позволяват обстоятелствата, никъде не ходете

Луната е в знак Овен.

Особеният вид енергия, която е свързана с положението на Луната в Зодиака определя качеството на деня. Дните на Овена са топли, качеството им е сухо и топло. Почти винаги времето е хубаво и подходящо за разходки. Дори да е покрито с облаци небето, времето пак ще е топло. Ден, в който трябва да постигнете вътрешен баланс. Потърсете нова гледна точка към позната вече ситуация. Открийте нов подход към нея. Полезни са масажите на главата и лицето, които освен удоволствие, ще донесат много полза. Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни.

Внимание! От 18:53 до 19:24 ч Луната ще се движи по празен ход. Избягвайте през това време да започвате нещо ново и важно за вас. Точно обратното. Ако искате нещо да не се получи, то можете сега да предприемете действия. В 19:24ч Луната се премества в земния и практичен знак Телец.

19 лунен ден, който продължава от вчера до 21:48ч. е тежък и опасен. Eнергията на деня е неблагоприятна за човека. Време на трудностите. Препоръчва се в този ден да се връщат дълговете, да се прощава на тези, с които сте сърдити. По-малко общувайте и ако ви позволяват обстоятелствата, никъде не ходете. Съзнанието в този ден е затормозено, раздвоено, замърсено. Напрежението просто витае във въздуха. Достатъчно е една единствена невъздържана дума или поглед, за да се разрази страшен скандал или спор с тежки последици. Контролирайте парите и документите си, в обществен транспорт е желателно да държите ръцете си върху чантите. Днес не вземайте и не давайте пари на заем. Пазете се от насекоми и предимно от паякообразни. Може да се стигне до алергични реакции.
Сега всички са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Ден на нашите заблуждения и грешки. 
Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.

Отношения – Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката.

Секс - Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете.

Бизнес – Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори.

Подстрижка – За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

Сънища – От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към реалния живот.
20 лунен ден започва от 21:48ч и продължава до 22:23ч на следващия ден.

Приятен уикенд и много слънце в душите ви!

Ивелина Пенчева /ASTROLOGIA*Lin

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари