Днес не започвайте спорове!

0
29 лунен ден започва в 06:45 и продължава целия ден - един от най-опасните дни
29 лунен ден започва в 06:45 и продължава целия ден - един от най-опасните дни

17.12.17 Ден преди новолунието

Луната е в знак Стрелец. По това време хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Не забравяйте, че намеса в чуждите дела може да има само тогава, когато ви помолят за помощ. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна.

29 лунен ден започва в 06:45 и продължава целия ден - един от най-опасните дни, когато се сгъстява астралната мъгла над хората. Ден на нечистите сили. Някои могат да почувстват необяснима тъга, меланхолия, да се засили депресията при други. Не започвайте спорове и се пазете от скандали, защото те може да стигнат твърде далече. Четете свещени книги, идете на църква. В къщи трябва да има силна светлина, да гори свещ, да няма нито едно тъмно ъгълче. Щадете по всякакъв начин нервната система. Почивайте, тъй като денят е неудачен за всякакви дела или завършвайте всичко започнато.

Децата днес са лабилни и нямат нужната жизнеустойчивост, затова имат нужда от вашата подкрепа и помощ. Много от събитията, които се случват в днешния ден ще зависят от това как е протекъл лунния месец за вас. Втората половина на деня е по-неблагоприятна. Може да получите травма, стрес, нервно напрежение, снижение на общия тонус, да попаднете в плен на илюзиите или да бъдете измамени. Лунното влияние лесно предразполага към разногласия, скандали, враждебност, гняв, ревност, завист, отприщване на отрицателни емоции. Увеличават се броя на авариите, нещастните случаи и престъпленията. За здравето също е неблагоприятно време. Бъдете предпазливи при работа с остри предмети. Ако прекарате деня в уединение и почивка, до голяма степен ще се предпазите.

Отношения – Отношенията в този ден са напрегнати. Да се избягват изяснявания на отношения, влизане в спорове и конфликти. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Секс - Добре е да се откажете от всякакъв вид секс и дори да забравите, че съществува такова нещо. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

29-ти лунен ден – символ: Хидра, Майа - Характера на родените в 29-ти лунен ден не се отличава с мекота. Те имат много противници, а животът им често преминава в борба със себе си и обстоятелствата. Имат тежка карма, но богат и интересен живот. Често те не живеят за удоволствие и радост, а за да изкупят не само своите грехове, но и тези на рода си.

Притежават магически способности. Умеят да предчувстват какво става с тези, които са надалеко. Мнозина имат талант да пишат стихове или да създават произведения на изкуството. Животът им е пълен с приключения. Те трябва да се освободят от страха да се срещнат с новото и промените. Тези хора като правило са дълголетници. Нуждаят се от молитви, постоянно покаяние и очистване на себе си и своите постъпки.

След 19:30 ч напрежението ще се снижи малко благодарение на съединението на Венера и Луната.То ще пробуди стремеж към комфорт и топлота, вкусна храна, съзерцание на красивите неща, ще подтикне към романтичност.

Хубава и топла неделя!

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари