Всичко, което правите днес, ще се получава добре!

0
Енергийният потенциал нараства, затова не трябва да се губи време
Енергийният потенциал нараства, затова не трябва да се губи време

Лунното влияние на 07.12.17

Луната е в знак Лъв. Сега можете да се почувствате много силни и уверени в себе си. Действително енергийният потенциал нараства, затова не трябва да се губи време. Нужно е да се действа. Всичко което правите, ще се получава добре. Дните на Лъва са хубави за празнуване и веселие. Колкото повече смях и шеги, толкова по-добре. Добре е да има приятни изненади, подаръци. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

19 лунен ден продължава до 21:22ч. Денят е сложен и прост едновременно. Подходящ за рутинна работа. Ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо няма да ви грози през него. Прекарайте го както обикновено прекарвате своите дни, но бъдете по предпазливи и внимателни. Не се занимавайте с планове за бъдещето, нови идеи и проекти. Нищо не планирайте, не подписвайте договори, не се запознавайте с нови хора. Не се занимавайте с това, което не знаете. Увеличава се опасността от травми. Главната защита на деня е огънят. Внимавайте с електроприборите.

През този ден се отварят каналите, които ни свързват с миналото. Днес се обърнете назад и поразмишлявайте за тези, с които сте били несправедливи, и за онези, които са ви наранили, простете на оскърбилите ви и поискайте прошка от обидените, поправете грешките направени в миналото, които се отразяват на настоящето и създават днешните ви проблеми.Удачен ден за работа над себе си, за избавяне от гордост, илюзии, чуждо влияние. Луната “затъмнява” разсъдъка. Критически ден за психично болните. Пазете се от пияни хора и сами не употребявайте алкохол.

Отношения – Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката.

Секс - Препоръките са никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете.

Бизнес – Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори.

Подстрижка – За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

Сънища – От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към реалния живот.

19-ти лунен ден – символ: Паяк, мрежа - Родените през 19-ти лунен ден са самоотвержени, високо нравствени и талантливи хора. Срещат неразбиране от страна на околните, заради странното си поведение и самобитния нрав. Надарени са с магически умения и способности, но трябва да ги използват за добро, иначе могат да донесат вреда. По натура са добри, но някои имат хитър и извратен ум. Сред тях се срещат интриганти и лъжци, или разочаровани от живота хора. Не ги привлича популярността, харесва им да управляват в сянка.

Да внимават при спортни занимания и физическо натоварване, тъй като има вероятност от травми. Излишъкът от негативни емоции, апатия, раздразнение са главната опасност за родените в този ден. Такива емоции трябва да се държат под контрол. Често пият твърде много, но алкохола им действа пагубно. Те трябва да знаят това и да избягват употребата му.

20 лунен ден започва от 21:22ч и продължава до 22:31ч на следващия ден

Успешен и ползотворен ден!

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари