Врачанец отряза демонстративно скобата на колата си

2
Клип с постъпката му обиколи социалните мрежи
Клип с постъпката му обиколи социалните мрежи

Клип с постъпката му обиколи социалните мрежи

Клип с демонстративно премахване на скоби от автомобил във Враца обиколи социалните мрежи. На него се вижда как мъж с портативен флекс реже поставената му скоба за неплатено паркиране в синята зона на града. Реже - и докато реже, гневно обижда с нецензурни реплики служителите на "Паркинги и гаражи". А отрязаната скоба след това прибира в багажника си с думите "като сувенир". Постъпката му предизвика вълна от разнопосочни коментари.

„За случая бях уведомен пряко от служителите на синята зона и екипа, поставящ заключващите устройства – скоби. Веднага подадох сигнал в дежурната част на РУ на МВР – Враца. Нашите служители ме уведомиха, че лице е отрязало скобата, сложило я е в багажника и е напуснало мястото с автомобила си. С подаване на сигнала в полицията лицето беше бързо установено и задържано”, разказа Цветомир Илиев от Общинско предприятие "Паркинги и гаражи” в ефира на „Здравей, България” по NOVA.

По думите му подобни ситуации са ежедневие.

„Има постоянно недоволни граждани. Нашите служители, голяма част от които са жени, по метода на убеждението, успяват да се справят с трудните ситуации. В конкретния случай жената, която е била на смяна, е била далече, но е чула шума от рязане на метала. Но е предупредила своевременно колегите си от екипа, з ада започне издирване на този автомобил”, посочи той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    123
    монтана, враца, кнежа, бяла слатина, това са населени места с уникално количество уникални малоумници, които са заклещени в мутренските времена и всичко при тях е перчене, ежене, тъмни стъкла навсякъде, въртене на гуми на всеки светофар, бради, тъмни очила, озверени погледи... чиста проба подивели селяндури.
  • 11
    1
    Задържаното лице бе издирено...
    "Лицето беше установено и задържано, след което бяха проведени бързи оперативно издирвателни мероприятия с лицето!?!" Винаги се дивя на шаблонизацията в изказа на огромна част от администрацията в България. Готови заучени фрази и шаблони, опит да се цитира някакви законови формулировки, които съпоставени към нормалната комуникация на живота звучат нелепо, а често ужасяващо неразбрано и дори смешно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари