Впечатляващи кадри от новогодишната заря в Русе

25

Социалните мрежи се изпълниха със снимки от празника

Стотици русенци избраха да посрещнат Новата 2023 година на площад "Свобода". Специален гост в празничната нощ бе певицата Поли Генова, изявиха се и русенските музиканти от рок групата "Акустик".

Минути преди полунощ на видеостена прозвуча и новогодишното слово на президента на Република България Румен Радев, последвано от пищна заря. По традиция на площада се изви и Дунавско хоро, а хората танцуваха и се поздравяваха, пожелавайки си по-добра година, видя Dunavmost.com.

Социалните мрежи се изпълниха със снимки от празника, от които си личеше високият градус на настроението. Особено впечатление правят професионалните кадри, публикувани от Сергей Драганов, Емил Кьостебеков, Явор Мичев и Георги Георгиев, които са запечатали невероятни мигове от зарята в центъра на Русе.

Споделяме ги с вас, за да им се насладят повече хора и ви пожелаваме благодатна Нова 2023-та година!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    12
    Грую
    Русе е красив със зарята и без нея. И колкото и да го съсипват разни некадърници пак ще е красив.
  • 7
    11
    И така...
    В блясък и със песни бавно вървяха към собствената си духовна гибел.Време е някой хора да се запознаят със творчеството на Христо Смирненски и по точно със произведенията "По Стълбата","На гости у дявола","Приказка за свинята","Вълкът" и т.н. Актуални произведения писани 1923 година.Там са описани днешните отношения,размисли и страсти със памфлети и други средства на пишещата душа и творческият похват.Четете бре,четете и се познайте,кой,кой е и какъв е.Сами ще се откриете и преоткриете.
  • -3
    10
    Вазелина
    В Низо, Фоо, зарята беше по-хубава. Обливаха ни с топли струи от любовни палас ки. Фърляха на 7 метра залпове
  • -4
    9
    Последни фойерверки бяха
    Каквото беше тази година със зарята - толкова! Вече се забранява от "партньорите ни"! - - - - - "СИФ призовава коледните празнични традиции да бъдат отменени"! ""Световният икономически форум нареди на основните медии да започнат да прокарват антиколедната пропаганда и иска да въведе международна политика, която ще изисква от правителствата постепенно да премахнат коледните традиции в своите страни в полза на празнувания с „неутрални въглеродни емисии. Тази година либералните CNN искат публиката им да отмени плановете си за Коледа заради изменението на климата. The Guardian, друг глобалистки рупор, твърдо под контрола на WEF, каза на своите читатели, че даването на подаръци и наслаждаването на традиционни коледни ястия е „вулгарно“ и трябва да спре. Вместо пуйка и всички гарнитури, Guardian иска да отмените традиционното си коледно ястие и да го замените с насекоми, буболечки, щурци и синтетичното фалшиво месо на Бил Гейтс."
  • 13
    8
    Изумена
    Вечно недоволни русенци, ейййй. Няма угодия!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари