Володимир Зеленски: Путин е неадекватен човек

3
Украйна е първата страна, спряла Русия по пътя към глобалния тероризъм
Украйна е първата страна, спряла Русия по пътя към глобалния тероризъм Снимка: Володимир Зеленський / Facebook

Украйна е първата страна, спряла Русия по пътя към глобалния тероризъм

Украйна е първата страна, която застана на пътя на Русия към глобалния тероризъм, но руският президент Владимир Путин е готов да отиде по-далеч и светът трябва да осъзнае това.

Това заяви украинският президент Володимир Зеленски в интервю за Globo, цитирано от "Укринформ".

"Украйна стои в глобалния тероризъм, който се разпространява от Путин на нашата земя, и тя първа застава на пътя му. Той ще отиде все по-далеч и по-далеч", каза Зеленски.

Държавният глава отбеляза, че Путин сега е неадекватен човек, както и неговото обкръжение, което печели много пари от войната и такива действия като блокирането на зърнената сделка, пише News.bg.

"Това е голям кръг от прагматични хора в обкръжението на Путин, които живеят там и докато войната продължава, печелят много пари от нея. Но освен това самият Путин е човек, радикално решен да унищожи хората в Украйна", подчерта Зеленски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    до 4
    а ти защо не си в украйна, а пишеш коментари зад безопасния ти монитор? давай, върви умри за украинците и за някъква кауза, за която нищо не знаеш, няма да липсваш никому
  • -2
    4
    До 1,2
    Какво чакате от Русия бе комунистически отрепки ! Я вижте светът къде отдиде ! В кой век живеете бе ! Защо искате да живеем в 19 век !
  • -8
    3
    Копейкин
    Прав е Зеленски, напълно е прав. Нещо Крим и Кримсикя мост почнаха всяка седмица да бъдат бомбардирани. Май най-здравословно за разумните е да бягат далеч в Сибир
  • 9
    2
    Л В З
    От цирка да отидеш в политиката и пак да си останеш клоун. Ето го. Шмърколявката. Пак разсмива публиката.
  • 15
    1
    Хаха
    Каза наркомана
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари