Володимир Зеленски призова лидерите на ЕС да подкрепят преговорите за членство на Украйна

0
Днес ви моля за едно нещо - не предавайте народа и вярата им в Европа
Днес ви моля за едно нещо - не предавайте народа и вярата им в Европа Снимка: Володимир Зеленски / Facebook

Днес ви моля за едно нещо - не предавайте народа и вярата им в Европа

Украинският президент Володимир Зеленски призова лидерите на Европейския съюз на срещата на върха на съюза да започнат преговори за членство с неговата страна, като предупреди, че в Европа няма да има разбиране, ако срещата доведе до "доволна усмивка" за Владимир Путин, предаде Ройтерс.

"Днес ви моля за едно нещо - не предавайте народа и вярата им в Европа", каза той в обръщение към лидерите чрез видеовръзка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    хаха тоя червей...
    Отначало много велики бяха, за един умрял украински войник умирали по 384758345738573845738 квинтилиона руски войници. Руските войници нямали оръжия, били некадърни, някои умирали ей така от нищотот както си седят. Крадяли перални, тоалетни чинии, изнасилвали цивилни... После щели на лято да плажуват в Крим. На тях не им трябвало нищо, понеже украинците можели да се бият, само военна техника им трябвало. И сега какво стана - военната техника унищожена, украинските войници намаляват постоянно, нямат нито една победа за почти 2 години. Жалки са, ама си сърбат тартора защото правят глупости. Нищо не остава ненаказано. Искрено се надявам и американците да бъдат сериозно наказани накрая и да доживея да го видя.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари