Володимир Зеленски покани китайския президент да посети Киев

1
Според Зеленски Украйна е длъжна да не допуска значителна руска победа в Бахмут или в друг ключов град
Според Зеленски Украйна е длъжна да не допуска значителна руска победа в Бахмут или в друг ключов град Снимка: Facebook

Според Зеленски Украйна е длъжна да не допуска значителна руска победа в Бахмут или в друг ключов град

Володимир Зеленски е поканил китайския президент Си Дзинпин да посети Киев. Преди седмица китайският лидер беше на знакова визита в Москва.

Според Зеленски страната му е длъжна да не допуска значителна руска победа в Бахмут или в друг ключов град, предаде БНТ.

Според него, ако това стане, Москва ще може да го използва като аргумент да поставя неприемливи за Киев условия за прекратяване на войната.

Пореден опит на Русия да напомни за ядрената си мощ - Москва разпространи кадри от учения с междуконтинентални балистични ракети "Ярс".

Обхватът им е 12 000 километра. Съобщава се, че учения ще се проведат в 3 руски области, като не се посочва кои са те.

Преди дни Владимир Путин обяви, че Москва ще разположи свои тактически ядрени оръжия на територията на Беларус.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    7
    хубаво го е поканил
    само дето товарищ Си нещо си трайка:“Китай поддържа контакти с всички страни на кризата в Украйна, по отношение на информацията за поканата към китайския президент Си Цзинпин да посети Украйна, китайското външно министерство няма информация, която да предостави. Това съобщи официалният представител на ведомството Мао Нин, коментирайки информацията, че украинският президент Владимир Зеленски е изпратил покана до Си Цзинпин да посети Украйна“. Интересно, що не тичка за среща със Зе, да си прави ПР. Освен всичко останало, има едни китайски 4,5 млрд $, дето товарищ Зе национализира, та сега могат да му излязат през носа!
  • -3
    6
    До Монев
    От къде ги чете тия неща ? Митрофанова ли ти ги даде бе промит мозък ! В Магаданските вестници ги пише, точно така ! Ти си само за там !
  • 2
    5
    До 3
    Клоуни са нашите политици.А Зеленски е признат от Европа и ООН за най добрия политик.Не е признат само от русофилите и путинофилите.
  • 1
    4
    До 1
    Кой план на руснака работи,за капитулация ли?Колкото до клоунадата,Путя зае призовото място и най вероятно ще го задържи дълго време...
  • 4
    3
    Монев
    Този клоун от киевския цирк,прекрасно знае за убитите рускоговорящи жители на Донецка и Луганска области!Те буквално са бивали убити,вървейки по улиците и тротоарите на населените си места.Естествена и належаща беше реакцията на съседна Русия.Малкият се "разрева"и първо беше чут от задокеанския си "спасител",не се забавихи и европейските му слуги и започна голямото въоражаване на Украйна. Тя заприлича, на най голямата враждебна, военна база на континента и далеч зад него. трябва да сме благодарни на днешното правителство,което постъпи точно както го желаят 93% от моите сънародници!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари