Володимир Зеленски: Русия няма право да притежава ядрени оръжия

1
Окупаторът трябва да се върне на собствената си земя
Окупаторът трябва да се върне на собствената си земя Снимка: Facebook

Окупаторът трябва да се върне на собствената си земя

Терористичната държава Русия няма право да притежава ядрени оръжия. Агресорът превръща в оръжие много други неща и те се използват не само срещу нашата страна, но и срещу всички вас. Това заяви украинският президент Володимир Зеленски пред Общото събрание на ООН в Ню Йорк.

Зеленски, който за пръв път присъства лично на годишна сесия на Общото събрание на ООН, откакто през 2022 г. Русия нахлу в страната му, разкритикува Москва, че се "опитва да използва недостига на храна на световния пазар, за да получи признаване на някои, ако не и на всички завзети територии".

Президентът обвини Русия, че извършва геноцид, като отвлича украински деца. Той каза, че Киев работи по подготовката на световна среща на върха за мир.

"Украйна прави всичко възможно да гарантира, че след руската агресия никой в света няма да дръзне да нападне която и да било държава. Окупаторът трябва да се върне на собствената си земя", заяви Зеленски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 26
    16
    $$$
    Украйна - Укурвайна!
  • 34
    15
    Българин
    Слава на Русия кур за Усрайна Слава Кокаина кур за Зеленски наркомана гъзка на америка НЕ ИСКАМЕ УКРАЙНЦИ УКРАЙНА ЗАСЛУЖИ ТАЗИ ВОЙНА УКРАЙНА Е ВИНОВНА ТЯ СЕ ПРОДАДЕ И НАДУПИ НА АМЕРИКА.
  • -24
    14
    ...
    УКРАЙНА Е БИЛА, Е , И ЩЕ ПРИНАДЛЕЖИ ИЗЦЯЛО И ЕДИНСТВЕНО НА РУСИЯ. На който не му харесва да се застреля. Това е положението.
  • -18
    13
    Ivo
    Мрьсен украински чифут,боклук,бегай при циганите черни в Израел!
  • -25
    12
    До 8
    Сигурно сте безсмъртни оптимисти!Търпение в чакането!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари