Володимир Зеленски определи руснаците като "цинични животни"

0
"Държани са в клетка, после са пуснати, за да убиват украинци срещу обещание за свобода", коментира президентът на Украйна
"Държани са в клетка, после са пуснати, за да убиват украинци срещу обещание за свобода", коментира президентът на Украйна Снимка: Facebook

"Държани са в клетка, после са пуснати, за да убиват украинци срещу обещание за свобода", коментира президентът на Украйна

Украинският президент Володимир Зеленски определи руските окупатори като неграмотни и цинични. Той заяви в интервю за чешки медии, че има прихванати много разговори на руски военни с техните семейства, предава Bulgaria ON AIR.

"Аз знам руски много по-добре от тези хора, които са общували помежду си. Използват такива псувни... те така общуват с родителите си. Ако общувате с тях по този начин, разбираемо е защо се държат така... Това са необразовани, невъзпитани, цинични животни", заяви Зеленски, цитиран от "Украинская правда".

И добави, че не е очаквал в 21 век хората да са способни на такива зверства като руснаците, които убиват за чадър, чайник или дори тоалетна чиния.

"Изглежда това е нашествие на диваци, които първо са били държани в клетки, а след това пуснати с обещание за свобода, ако отидат да убиват украинци", каза още президентът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Сичко 6
    НаркОтиците не прощават
  • -5
    5
    До втория коментатор
    Единствената свиня разпиляла единствената кочина в Европа е едно дужде-диктатор, който успешно разпиля така наречената Империя на злото.
  • 6
    4
    Чак
    Пък толкова преувеличена "истина" съмнително е. От къде си ги измисля тези истории този "президент" да в кавички, защото накрая ще бъде само на себе си президент. Видно е, че е силно афектиран от точното определение, с което го дефинира Дмитрий Медведев със "цинично момченце", тъй като Зеления ревеше като бебе, което си е загубило играчката искайки Нато да удари Русия с ядрени ракети пръв.
  • 7
    3
    ZZтанкко
    Този сащник до кога ще го гледаме да ни казва някакви си истини! Искаме да си гледаме на телеграмата и лента.ру нашата си фалшива пропаганда! фащ са гаргесор!
  • 8
    2
    Сtanko
    Аре у лево със тая зелева чорба. Не ни интересува какво е казал и какво мисли и какво смята да прави. От сутрин до вечер се чуди къде да направи медийна изява и къде да проплаче. Разпиля си кочината свинята недна...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари