Володомир Зеленски отправи ултиматум към Русия

0
Украинският президент предупреди Русия да не организира показен процес за бойците на Мариупол
Украинският президент предупреди Русия да не организира показен процес за бойците на Мариупол

Украинският президент предупреди Русия да не организира показен процес за бойците на Мариупол

Русия може да предприеме провокативната стъпка да проведе публичен съдебен процес срещу украинските бойци, които бяха заловени при обсадата на Мариупол, докато Киев се готви да отбележи 31 години от обявяването на независимостта на Украйна.

Това обяви украинският президент Володомир Зеленски, като се позова на информации в медиите и отправи предупреждение към Москва, предаде БНР.

"Ако този презрителен показен процес бъде осъществен, ако всички наши хора биват изкарани на подобна сцена в нарушение на всички споразумения, всички международни правила, ако има тормоз, това ще бъде линия, отвъд която каквито и да било преговори ще бъдат невъзможни. Русия ще се отреже сама себе си от преговорите. Няма да има повече разговори. Нашата държава вече каза всичко", категоричен беше Зеленски в обичайното си обръщение към украинците, публикувано на официалния му сайт като държавен глава. Той подчерта също, че украинците не трябва да се поддават на провокации.

Денят на независимостта на Украйна, който е на 24 август, бележи също шест месеца от началото на руската инвазия в страната, отбелязва Франс прес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    Spermaman
    Май зеления наркоман го е страх какво ще кажат нацитата на публичните процеси. Иначе е голям почитател на демокрацията, ама демоса да не знае много-много. Не само трябва да ги разпитат публично, ами и публично да ги екзекутират с 70 ст. в челото. По телевизията трябва да се дава след 23ч вечер.
  • 3
    6
    Де да знам
    Само не разбрах този пък кой го кани на преговори? Малко като историята: "Те не ме поканиха на гости ама аз пък не отидох за да им го върна".
  • 1
    5
    Иван
    ХАХАХА ти каква американска подлога си! Смешник!
  • -1
    4
    SkKkKKkkkaaAAaa
    Яко е, че усраинците си го избраха този! Точно си е на мястото! Актьор-комик е президент на усрайна, е, под диктовката на сащ и майданите им, но усраинците си избраха актьор за президент! :}}} Сега да се посмеен, че пак дойче феле, факти.бг ще ни дезинформират пак с американска пропаганда, а и чакаме дунавмост пак да даде трибуна и на българофобите/русофобите... чакаме с потрес американския представител илЕан фасилеф с новата му порция пропаганда. :}}
  • 0
    3
    В.П.
    Според петоколонниците без Путин ,няма България ! Няма дърва ,няма горива ,няма газ ! Въобще ,лягаме и умираме !Най добре ще бъде да направим референдум и като Крим ,да се присъединим към Русия, защото според статистиката ,нататък отиваме ! Е,щом на повечето хора така им се иска,така да стане !Халал да ни е руския начин на живот !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари