Волен Сидеров: И без НФСБ нещата ще вървят напред!

1
Смените на министри няма да се случат тази седмици
Смените на министри няма да се случат тази седмици

Партията на Симеонов произвела драма от историята с оставката на тримата министри.

Смените на министри няма да се случат тази седмици, премиерът ще огледа внимателно кандидатурите, прогнозира лидерът на "Атака"

„Няма да допуснем дестабилизация. Със и без НФСБ нещата ще вървят напред!” Това заяви лидерът на „АтакаВолен Сидеров пред БТВ по повод острата декларация на другия коалиционен партньор във властта - НФСБ и напрежението в управляващата коалиция.

Според Сидеров коалиционният партньор на „Атака“ в „Обединени патриоти“ - НФСБ е „произвел драма” от историята с поисканите от премиера оставки на трима министри – на вътрешните работи, на транспорта и на строителството Валентин Радев, Ивайло Московски и Николай Нанков.

Лидерът на „АтакаВолен Сидеров заяви още, че има отлична комуникация с премиера Бойко Борисов.

Смените на министри няма да се случат тази седмици, премиерът ще огледа внимателно кандидатурите, прогнозира лидерът на "Атака".

Очаква се утре следобед, след като премиерът Борисов се върне от визитата си в Черна гора, да има среща между коалиционните партньори в управлението. По предварителна информация имена на нови министри за овакантените постове няма да се чуят, но премиерът Бойко Борисов ще се консултира с партньорите си.

„Колкото до оставките – това е волеизявление на самия министър, консултации няма как да се правят и не е нужно”, коментира Волен Сидеров.

След два дни заседание ръководството на НФСБ излезе с остра декларация. „Нашият извод е, че се води еднолична кадрова политика в нарушение на коалиционното споразумение, не в полза на държавността”, коментира вицепремиерът Валери Симеонов пред медиите след заседанието на партията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари