Военен хеликоптер стресна русенци

2
Хеликоптерът извършвал трeнировъчни полети от Варна до Щръклево и обратно
Хеликоптерът извършвал трeнировъчни полети от Варна до Щръклево и обратно

Хеликоптерът извършвал трeнировъчни полети от Варна до Щръклево и обратно

Втори ден военен хеликоптер прелетя над Русе и днес оглуши с шума града и стресна русенци. Вчера също бе коментирано присъствието му над града.

От МО обясниха, че хеликоптерът е на българските Военноморски сили и извършва планирани трeнировъчни полети от базата във Варна до Щръклево и обратно, съобщи БРЯГНЮЗ.

Колко дни ще продължи учението обаче няма официална информация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    11
    Тимур
    Затова ЕС не спира да търгува защото е бедна според Вас,слаб политик е Путин, сега ще продава мазут на ОАЕ,а Те на ЕС готови горива, Китай спряха разплащане с UnionPay , Азерския газ също бие по джоба на Русия...
  • 4
    10
    Който и да е
    А в Матушка Росия е рогът на изобилието нали? Картофи на корем...
  • 3
    9
    до 8
    Тимурчо, то се видя кой с бедничкия в момента... Цяла европа плаче, но ти нали си марсианец, не живееш на тази планета и вярваш само на вашингтон, а не на очите си...
  • -3
    8
    Тимур
    Хем искате Русия,хем Ви е страх от нея,не Ви разбирам,и друго Путин като не искам НАТО, защо не воюва с него,а с Украйна ,бедничка е Русия в момента иска въглищата,аец и житото на Украйна , това е истината,не произвежда нищо, почти всичко е внос,имат гориво,ми що не яхнат по една бутилка с газ.
  • -7
    7
    До 6
    Тролче рашистко малоумно, я дай да го видим документ дето бил подписан, че НАТО няма да се разширява? Смешни ставате с тези фалшиви опорки, дето ви спуска Мутрофанката да лъжете за жълти копейки! Сатрапия сама се притиска и си търси само кого да окупира! ФАКТ!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари