Наплив от автомобили на КПП-то на Русофилите

7
Извършват се стриктни проверки на документите, засилено е и полицейското присъствие
Извършват се стриктни проверки на документите, засилено е и полицейското присъствие

В първия почивен ден от Великденските празници най-натоварено е на КПП-то на Русофилите за излизане и влизане на пътя Русе - Варна.

Опашката от превозни средства, които искат да напуснат града към 9:30 часа, бе около 20-30 автомобила. Извършват се стриктни проверки на документите, засилено е и полицейското присъствие.

Голяма част от хората имат необходимите декларации и документи с основание да пътуват, но има и такива, които не се пропускат. Русенци, които отиват до вилните си места, преминават, ако имат съответните заверени документи от общината за притежаване на имоти. Известно забавяне създава попълването на място на декларации или нанасянето на допълнителни данни, тъй като не всички са спазили новото изискване от снощи да се вписва и телефон на работодател за последваща проверка, предаде Русе Медиа.

Някои от хората, които не искат да чакат на опашка за излизане от Русе в тази посока, използват да минат през КПП-то на Асфалтовата база по пътя за Басарбово и оттам да излязат на пътя за „Джъмбо“.

На останалите КПП-та няма струпване на автомобили.

Днес следобед на 6-те КПП-та ще бъдат поставени шатри, предвид затоплянето на времето, където да могат да работят полицаите. На места вече има кабинки от ПВЦ, възстановява се и старата бетонна будка на изхода за Варна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари