Водолази извадиха трупа и на последната жертва край Винево

0
Водолази извадиха трупа и на последната жертва край Винево

Водолази извадиха тялото и на последната жертва от водния ад край хасковското село Винево. Тялото на Мюмюн Рамадан бе открито в язовира край Винево, съобщи БНР.

Издирването на четиримата членове на семейството, чиято кола бе помета от пороя на моста край село Винево продължи шест дни. В търсенето участваха екипи на пожарната, полицията, Гражданска защита и стотици добро волци.

Четиричленното семейство изчезна край Винево на 24 срещу 25 април. Мостът край селото пропаднал вследствие на проливните дъждове и последвалите наводнения. Тялото на една от жените бе намерено на втория ден от издирването, а на четвъртия ден бе намерено и второ тяло – на лекарка от Кърджали. На 29 април, към 11.30 часа водолази се натъкнаха на тялото на 4-годишния Мерт в язовира край Винево, които се изпуска контролирано заради издирвателната акция. Тялото бе намерено в средата на язовир Родопи.

Автомобилът, с който загиналите пътували, беше отнесен от приливна вълна. След спадане на нивото на водата, колата бе намерена, но вътре в нея нямаше никого.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари