Водният цикъл затваря улица "Олимпи Панов"

0
Движението на автомобили ще се осъществява по обходни маршрути
Движението на автомобили ще се осъществява по обходни маршрути Снимка: Dunavmost

Движението на автомобили ще се осъществява по обходни маршрути

Във връзка с изпълнението на проекта на ВиК „Реконструкция на ВиК мрежи в гр. Русе, Етап II - Реконструкция на главни и второстепенни клонове“ до 31 август включително се затваря за движение на МПС ул. „Олимпи Панов“, съобщават от Община Русе.

Улицата се затваря в участъка от тупиковата си част до кръстовището с ул. „Цариброд“ на два етапа:

  • етап I – в участъка от тупиковата си част до кръстовището с ул. „Атанас Буров“;
  • етап II – в участъка от кръстовището с ул. „Атанас Буров“ до кръстовището с ул. „Цариброд“.

Движението на МПС ще се осъществява по обходни маршрути, както следва:

  • при затваряне на ул. „Олимпи Панов“ на Етап I по съседните отворени за движение улици;
  • при затваряне на ул. „Олимпи Панов“ на Етап II от ул. „Атанас Буров“, по ул. „Константин Иречек“, бул. „Славянски“, ул. „Пирот“ и по ул. „Христо Г. Данов“;
  • при затваряне на ул. „Олимпи Панов“ на Етап II се променя посоката на движение на ул. „Христо Г. Данов“ от ул. „Пирот“ към ул. „Цариброд“.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели, както и да не паркират в гореупоменатия участък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Вече съм сигурна,
    че ВиК имат на щат съгледвачи, които нощем обикалят града в търсене на обикновени цели улици, на сутринта докладват и мигом на установената локация се изпраща всичката налична тежка техника, за да изпоразкопае оцелелия там асфалт. Предполагам, че сътворените трапове се заснемат на видео, което да се гледа от определени хора, от които ни зависи живота в тоя град, в минутите на отмора за релакс. Минат, не минат 4-5 седмици и после ни ощастливяват с инсталация от трошляк върху траншеите, оставен като завещание за сегашните и бъдещи поколения. Та - след погрома по ул. Буров и около нещастното асфалтирано на една трета само Американско пазарче и така зарязано, днес дойде ред и на следващата улица. А да ни е честито!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари