Водният цикъл затваря едната лента на булевард „Цар Фердинанд“

0
Движението на МПС и линиите от обществения масов транспорт ще се осъществява в свободните пътни ленти със заобикаляне на препятствието​
Движението на МПС и линиите от обществения масов транспорт ще се осъществява в свободните пътни ленти със заобикаляне на препятствието​ Снимка: Dunavmost

Движението на МПС и линиите от обществения масов транспорт ще се осъществява в свободните пътни ленти със заобикаляне на препятствието​

Община Русе информира водачите на МПС и жителите на Русе, че във връзка с изпълнението на проекта на ВиК: „Реконструкция на ВиК мрежи в гр. Русе, Етап I – Реконструкция на канализационни и прилежащи водопроводи“ до 10 април включително се заема дясна пътна лента на южното платно на бул. „Цар Фердинанд“ в участъка от кръстовището с ул. „Райко Даскалов“ (след повдигнатата пешеходна пътека) до кръстовището с ул. „Александровска“.

Движението на МПС и линиите от обществения масов транспорт ще се осъществява в свободните пътни ленти със заобикаляне на препятствието, информираха от пресцентъра на общинската администрация.

Призовават се шофьорите да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели.

Община Русе приканва собствениците на МПС, паркирани в споменатия участък, да ги преместят извън него, за да бъде избегнато принудителното им репатриране.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Селският Бик
    Ще видим след мандата, след НЕпреизбирането и след заравяне на окопите в града, какъв палат и каква нова булка ще се пръкнат около най-видния либийски гражданин
  • 2
    2
    До 1
    Когато осъдиш "Воден цикъл" и неговия собственик Министерството на Регионалното Развитие и Благоустройството и ти бъдат заплатени щетите за потрошената си кола и нерви, тогава можеш да бъдеш удовлетворен. Водещата фирма - Консорциум е „Строително предприемачески холдинг“ ЕАД, еднолична собственост на софийския бизнесмен Георги Георгиев. Той се оказва прелюбопитна фигура. Кумец е на бившия икономически министър Румен Овчаров, а името му нашумя със спечелването на куп обществени поръчки в периода, когато държавата се управляваше от Тройната коалиция. Преди време фирмата му се забърка в скандал заради калпавата си работа по водния цикъл на Русе.
  • 6
    1
    ДЕПМ
    Не знам кога и как ще приключи тази велика одисея, наречена "Воден цикъл", но си потрошихме и колите и нервите от несъгласувани действия и масова безотговорност. Онази вечер случайно минах по "Николаевска" и така здраво се нахаках в някаква замаскирана от ремонти траншея, че сега пак трябва да търся майстор, а смених предница преди няма и 3 месеца. И оня нисичкия либиец ли е, не знам какъв, пак бил искал да остава кмет.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари