Воден режим в Плевен до 30 ноември

0
При промяна на ситуацията режимът може да бъде променян или отменен
При промяна на ситуацията режимът може да бъде променян или отменен

От ВиК посочват, че режимното водоподаване се налага във връзка с критично ниските водни количества

Режим на водата се въвежда от утре за Плевен и десет села в общината. Това става известно от съобщение, публикувано на официалната страница на "Водоснабдяване и Канализация" ЕООД (ВиК) в Плевен, предава БТА.

От дружеството посочват, че режимното водоподаване се налага във връзка с критично ниските водни количества, които постъпват от водоснабдителна група "Черни Осъм" и значително намалелия дебит на шахтовите кладенци от водоснабдителни групи "Биволаре", "Крушовица" и "Долна Митрополия".

Режимът е в сила за Плевен и селата Бохот, Брестовец, Буковлък, Къшин, Ласкар, Николаево, Опанец, Ралево, Тодорово и Ясен. От 7 октомври до 30 ноември водата в тези селища ще бъде спирана за всички потребители през деня от 13:00 до 17:00 часа и през нощта от 23:00 до 05:00 часа.

Към тази мярка се прибягва в случаите, когато подаваните водни количества не са достатъчни да се осигури непрекъснато водоснабдяване. При промяна на ситуацията режимът може да бъде променян или отменен, посочват още от ВиК - Плевен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Баба Вуна
    Вашият предния даже не можа да изхарчи откраднатото, а сега е 2 метра под повърхността на Земята. Така, че това младото да не краде много. Червеи бол.
  • 4
    2
    Баба Ванга
    Баба Ванга за Българите: Вода газят,жадни ще ходят.... Такова ни е управлението на водите от ВиК-атата. Алчноста и мърлящината не води до добро,те вървят ръка за ръка.
  • 3
    1
    ох
    София чака работната ръка в Плевен ще има само цигани и бабички за ало измамниците от Черен бряг ох мале и нещо младо заблудено от медицинския м
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари