Воден празник за първолаци в Русе

1

С воден празник ОС на БЧК – Русе завърши  Програмата „Приятели с водата” с учениците от 1-ви „А“ клас на СУ „Йордан Йовков“ с класен ръководител д-р Вергилия Грънчарова.

Той бе проведен на 29 май 2018 г. с интерактивна викторина, в която децата показаха какво са научили през годината, какво трябва да бъде безопасното поведение при контакт с водата и какво могат  да направят при възникнал воден инцидент. С много игри в басейна на СУ „Mайор Атанас Узунов“ бяха затвърдени придобитите знания от децата и бе създаден един вълшебен  празник за малчуганите.

За положените усилия всяко едно от децата получи грамота, тематична гривна и парче торта. Специален гост на тържественото връчване на грамотите бе г-жа Еленка Димитрова - Директор на СУ „Йордан Йовков

Програмата „Приятели с водата “ се реализира в различни училища на територията на Област Русе, чиято основна цел е да се намали водния травматизъм сред децата и младите хора чрез повишаване на техните знания за рисковете и опасностите във различни водни басейни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Реших да се сдобря с жената. Викам си, що не ѝ купя рокля? Лошото е, че се събуди гадината, точно когато я мерех с рулетката.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари