Внучка преби баба си в Пернишко

0
В деянието е участвала и дъщерята на потърпевшата
В деянието е участвала и дъщерята на потърпевшата Снимка: БГНЕС

В деянието е участвала и дъщерята на потърпевшата

Досъдебно производство за причиняване на телесна повреда в условията на домашно насилие е започнато от полицията в Перник. Органите на реда били сезирани от кмета на пернишкото с. Кралев дол, който съобщил за бита 76-годишна местна жителка. Полицаите изяснили, че 39-годишната внучка на възрастната женя я ударила в областта на главата с което ѝ причинила лека телесна повреда.

След предприетите процесуално-следствени действия е установена съпричастност към извършеното деяние и на 58-годишната дъщеря на битата жена. Двете са задържани за до 24 часа с полицейска заповед и разследването продължава под надзора на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    до 1
    По-добре да им натрошат ръцете с чук, че дори и като зарастнат да не могат да ги използват и така цял живот като си погледнат безполезните ръце да си спомнят колко са малоумни.
  • 6
    1
    Гост
    На площада и по сто камшика на майката и дъщерята, само така ще се оправим
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари