Внимавайте когато шофирате край Търново до 28 август

1
Предстои подмяна на фугата в платното за Русе
Предстои подмяна на фугата в платното за Русе Снимка: БГНЕС / Архив

До 28 август движението в участък от около 800 м на път I-5 Велико Търново – Стара Загора при Южен пътен възел на Велико Търново ще е в една лента, поетапно в двете платна

 За подмяна на дилатационната фуга на мостовото съоръжение в платното за Стара Загора е ограничено преминаването в дясната лента и трафикът се осъществява в лявата лента. След като завършат ремонтните дейности в дясната лента, движението ще бъде прехвърлено по нея, а работата ще продължи в лявата.

Предстои подмяна и на фугата в платното за Русе. Работата ще започне с приключване на строителните дейности в платното за Стара Загора. Първоначално движението ще се осъществява в изпреварващата лента, а след това ще се прехвърли в дясната.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и да спазват стриктно поставената сигнализация и ограничението на скоростта на движение в участъка – до 50 км/ч.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари