Внезапно почина журналистът Васил Захариев

0
Той бе дългогодишен главен редактор на в. „Телеграф“
Той бе дългогодишен главен редактор на в. „Телеграф“ Снимка: Facebook

Той бе дългогодишен главен редактор на в. „Телеграф“

Журналистът и дългогодишен главен редактор на в. „Телеграф“ Васил Захариев е починал внезапно днес по обяд. Тъжната вест споделиха негови близки, предаде bTV.

Захариев беше на 65 години - роден е на 13 юли 1958 г. Преди 10 ноември 1989 г. работи първо като репортер, а после и като редактор в комсомолския вестник „Народна младеж". През 1991 г. се мести във в. „24 часа", където бе завеждащ редактор на международния отдел.

След това работи във в. „Стандарт", където е зам.-главен редактор от 1995 до 2007 г. През 2007 г. Захариев става директор на вестниците „Монитор" и „Телеграф", а от 2010 до 2021 г. е и главен редактор на в. „Телеграф".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    до нунчо
    Ами, не беше! Други въпроси имаш ли, или пак ще дрънчиш да те забележат?!?
  • -5
    3
    Ганя анти-ваксера
    Факт: Обяснете как става така, че при комшиите младите неваксинирани са на оня свят пък ваксинираната баба е жива и здрава. И аз не съм фен на тия ваксини, нито съм се ваксинирал, ама явно все пак има някакъв ефект
  • 8
    2
    Боцко
    "Ваксината" бави, но не прощава на идиотите! Беше елементарен тест за интелигентност, но повечето не го издържахте!
  • 7
    1
    нунчо
    съболезнования с каква ваксина беше ваксиниран
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари