ВМРО - Русе излиза на протестно автошествие тази вечер

2
"Не на ценовия геноцид!" е мотото на протеста
"Не на ценовия геноцид!" е мотото на протеста Снимка: архив

"Не на ценовия геноцид!" е мотото на протеста

ВМРО-Русе призовава русенци, които вече не могат да търпят бездействието на Министерския съвет и искат нормална и адекватна позиция от държавата за овладяване на непосилната инфлация и стремглавото обедняване, да се присъединят в петък, 25 февруари, към организираното протестно автошествие. Сборният му пункт е в 17:30 часа на паркинга при НАП в края на ул.“Александровска“.

Протестното автошествие ще тръгне по маршрут: бул.“Съединение“ – бул.“Цар Освободител“ – бул. „Цар Феринанд I“- кръгово пред х-л „Рига“ и обратно по бул. „Цар Феринанд I“ – бул. „Цар Освободител“ – Централна ЖП гара – ул. „Борисова“ – надясно по бул.“Ген. Скобелев“ – кръговото движение – бул. „Цар Освободител“ – бул. „Съединение“ – Зала „Филхармония“ – паркинг при НАП.

"За ВМРО бездействието и мълчанието от страна на правителството и парламента са престъпни. Цените на всички енергоизточници, битовите сметки и цените на храните скочиха до степен, в която купуването на елементарни неща като зеленчуци, сирене, олио и месо вече са недостижим лукс за много домакинства. Всичко това, в комбинация с дискриминационния „зелен сертификат“, предизвика фалита на хиляди бизнеси в страната. Стотици хиляди българи са без работа и посрещат утрешния ден със страх за бъдещето си и това на децата им.", пишат от партията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    Русенец
    До 2: Някога са се борили за присъединяването на Македония към България, както си е било. По-късно нещата почват да се израждат и става мазало.
  • 1
    8
    Русенец
    До 4: Нуждата от наша електроцентрала е ясна. Енергийната ни независимост също. Но цената на тока е едва 5-20% от цената, на повечето стоки и услуги. Ако той се повиши с 30%, цената на стоката трябва да скочи с някакви си 2-8%. А, всъщност, стоките скочиха с 50-100%. Това вече е индикация за жестока спекула, прикрита зад минимални причини. По-предното лято горивата бяха наполовина по-евтини. Някой понижи ли си цените на стоките и услугите? И кой държавник чакаме да се самосезира и да рипне срещу по-скъпите стоки, като зет му е вносител и има изгода от поскъпването?
  • 3
    7
    Русенец
    Наясно са, че нищо няма да се промени, но поне ПРа е гарантиран.
  • 4
    6
    Тъпомер
    ВМРО...дето лидера на младежите им отиде да саботира, пардон провокира, те имат фиксация към думата "провокация" някаква изложба на гей поети...и гея го нашамари и големият патриот ревеше като путка на полицая. С това ще ги запомня. Алкохолици, чревоугодници, нежни момченца и най-обикновени квартални орки.
  • 6
    5
    Майор Петев
    ВМРО са просто едни гербаджийски подлоги, подлоги на мафията и никога не са били нещо повече от шайка даскали по история в местните училища, някои от които с доста стряскащи децата физиономии (Деян Стайков). Това са пладнешки престъпници, издържащи се от партийна субсидия и наеми на помещения, които изнасилват българската история и изопачават исторически факти в полза на собствените си политически дивиденти. Какво ли да кажем за видния им представител и все още (за съжаление) действащ евро депутат- Ангел Джамбазки- престъпник и пияница, известен из цяла Европа с изцепките си станал за резил. Един път го хванаха пиян, не си даде оставка като евродепутат, втори път замеряше протестиращи под прозорците на ВМРО в София с бомбички и ги поливаше с маркуч с вода, трети път показа жеста на Адолф Хитлер в самия европарламент и имаше наглостта да лъже и маже, както най-добре го умее... Фактите сами говорят. Единствено зомбираните гласоподаватели на тази престъпна групировка ВМРО отказват да ги видят.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари