Икономист: Корупция е в основата на влаковата катастрофа в Гърция

0
Очакваме гръцкото правителство да подаде молба за напускане на парламента, каза проф. Йоанис Каламарис
Очакваме гръцкото правителство да подаде молба за напускане на парламента, каза проф. Йоанис Каламарис Видео: Euronews Bulgaria

Очакваме гръцкото правителство да подаде молба за напускане на парламента, каза проф. Йоанис Каламарис

Очакваме подаване на молба за напускане на парламента в Гърция. Така би било по-добре и за самото правителство да може да оцелее след 2 месеца на изборите, това каза проф. Йоанис Каламарис, в ефира на Euronews Bulgaria.

Виждаме, че геополитически Балканите имат доста проблеми – в Турция, в България. В Гърция трябва да има стабилно правителство. Затова Мицотакис трябва да направи този ход, за да може да преодолее тази национална трагедия.

Видя се, че политически и маркетингово сме много силни навън и пред народа, но фактически технологично сме абсолютни пигмеи във всички нива. На база на европейското законодателство би трябвало да сме изрядни, а се видя, че не сме.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари