Влакът от София до Истанбул тръгва отново

1
За летния сезон е предвидено да бъде включен и директен вагон за пътуване между Букурещ и Истанбул
За летния сезон е предвидено да бъде включен и директен вагон за пътуване между Букурещ и Истанбул Снимка: БДЖ

От 25 април се възстановява движението на международния влак, който пътува между София и Истанбул

Това става ясно, след като ръководствата на БДЖ и турските железници (TCDD) се договориха влакът отново да започне да пътува преди началото на летния сезон, съобщи българският превозвач.

Международният влак от Истанбул ще потегля в 22:00 ч. от 25 април и ще пристига на Централна гара София в 09:35 ч. В обратната посока от София към Истанбул влакът ще заминава по разписание в 18:30 ч. от 26-и април и ще достига крайната си дестинация Истанбул в 07:00 ч.

Този влак ще се движи в състав от спални вагони и вагони за седящи, като от 3 юни за летния сезон е предвидено да бъде включен и директен вагон за пътуване между Букурещ и Истанбул.

Повече информация за пътуването с този влак клиентите на БДЖ могат да получат от служителите в железопътните бюра и билетните каси за международно билетоиздаване в гарите в страната или на националния информационен телефон 02/931 11 11.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари