Влак блъсна две деца в Западна Германия

0
10-годишно момче загина
10-годишно момче загина Снимка: Thomas Banneyer/AP

Едното момче загина, а другото е ранено

Едно дете загина, а друго пострада тежко, след като бяха блъснати от товарен влак в западната част на Германия, съобщи полицията, цитирана от Асошиейтед прес и БТА.

Децата са две момчета на девет-и десетгодишна възраст. Те са блъснати от влака снощи в град Реклингхаузен в промишлената Рурска област.

По-голямото момче е загинало, а по-малкото е откарано в болница. Полицията заяви днес, че най-голямата опасност за живота на детето е преминала.

Органите на реда добавиха, че няма данни да са блъснати и други деца, но въпреки това ще се изяснява дали преди инцидента на релсите е имало и други хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари