Загубен билет спаси живота на студентка при тежката влакова катастрофа

1
Друг студент е загубил портфейла си и това му е попречило да се качи на фаталния влак
Друг студент е загубил портфейла си и това му е попречило да се качи на фаталния влак Снимка: Ройтерс

Друг студент е загубил портфейла си и това му е попречило да се качи на фаталния влак

Загубен билет спаси живота на 22-годишна студентка при тежката влакова катастрофа в Гърция, съобщава voria.gr., цитиран от БНТ.

Елена М. се е връщала след изпити в университета си в Атина.

Преди да се качи на влака, за да отпътува за родния си град Верия, младото момиче установило, че липсва превозният ѝ документ.

Впоследствие на касата по неупоменати причини не са ѝ приели студентската карта, която ѝ давала правото да пътува в самостоятелно купе във втори вагон.

Създалата се неразбория, наложила и закупуването на нов билет, за да може да се качи на композицията и да отпътува за дома.

Така единствените останали места са били в седмия вагон, пътниците на който са се разминали единствено с леки наранявания и уплаха при тежката влакова катастрофа.

Стана ясно и че друг студент е загубил портфейла си и това му е попречило да се качи на фаталния влак.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари