Владимир Путин: Връзките ни със Саудитска Арабия са на безпрецедентно равнище

0
Нищо не може да попречи на развитието на нашите приятелски отношения, подчерта руският президент
Нищо не може да попречи на развитието на нашите приятелски отношения, подчерта руският президент Снимка: Андрей Гордеев / РИА Новости

Нищо не може да попречи на развитието на нашите приятелски отношения, подчерта руският президент

Руският президент Владимир Путин заяви, че връзките със Саудитска Арабия са на "безпрецедентно равнище" по време на срещата си в Рияд с престолонаследника Мохамед бин Салман, предаде Ройтерс.

Путин благодари на престолонаследника за поканата да посети саудитската монархия и заяви, че първоначално е очаквал Мохамед бин Салман да посети Москва, допълни, че "в плановете настъпиха промени".

Следващата среща трябва да се състои в Москва и двете държави имат добри, стабилни отношения в политическата, икономическата и хуманитарната сфера, добави Путин. "Нищо не може да попречи на развитието на нашите приятелски отношения", подчерта руският президент.

Очаква се разговорите да включват обсъждане на конфликта в Газа и сътрудничеството между двете страни в групата на производителите на петрол ОПЕК+.

"Разбира се, за всички нас сега е много важно да обменяме информация и оценки за това, което се случва в региона", заяви руският президент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари