Владимир Путин: Ситуацията в Украйна може да бъде решена по дипломатически път

1
Мирните преговори не бяха прекратени от нас, заяви руският президент
Мирните преговори не бяха прекратени от нас, заяви руският президент Снимка: БГНЕС

Мирните преговори не бяха прекратени от нас, заяви руският президент

"Ситуацията в Украйна може да бъде решена по политически и дипломатически път, Москва е готова за това", съобщи ТАСС, цитирайки Путин.

"Бъдещето на такъв процес, обаче, зависи от съгласието на останалите страни за сериозен диалог, отчитащ реалностите", заяви руският президент Владимир Путин в статия за вестник "Женямин жибао", чийто текст на руски език бе публикуван на сайта на Кремъл днес, пише БГНЕС.

"Русия е отворена за политическо и дипломатическо решение на украинската криза. Но още през април 2022 г. мирните преговори не бяха прекратени от нас. Бъдещето на мирния процес зависи единствено от желанието за сериозен разговор, като се вземат предвид настоящите геополитически реалности", подчерта руският лидер.

За съжаление, продължи той, ултиматумите към Русия само свидетелстват за откъсването от тези реалности и незаинтересоваността на другите страни да намерят изход от настоящата ситуация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Stanko
    Сега остава да намерим и дипломати. При нас има само нарцистични продажни изедници, а европа и сащ се управляват от алчни гейове и самозабравили се егоцентрични кравари. Нищо хубаво не ни очаква и страната която сме заели в дипломатичен аспект - нашите ни натикват все по дълбоко в блатото и са готови да ни жертват, за да си запазят мижавото политическо положение.Дори и русофилските партии са съставени от слабоумни лица а действията им наподобяват на НУРС (неуправляем ракетен снаряд), който може да се задейства във всяко време и във всяка посока.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари