Владимир Путин: Русия достави безплатно зърно на Африка

3
В коментарите си за заседанието на Г-20, Путин заяви също, че голям дял от глобалната икономическа дейност се насочва към Азия и Африка
В коментарите си за заседанието на Г-20, Путин заяви също, че голям дял от глобалната икономическа дейност се насочва към Азия и Африка Снимка: © РИА Новости / Фотохост-агентство

В коментарите си за заседанието на Г-20, Путин заяви също, че голям дял от глобалната икономическа дейност се насочва към Азия и Африка

Русия е изпратила първия кораб с безплатно зърно за Африка.

Това каза днес на онлайн среща на водещите икономики от Г-20 президентът Владимир Путин, цитиран от Ройтерс и БТА.

Москва се оттегли през юли от зърнената сделка под егидата на ООН, която позволяваше безплатно преминаване на украинско зърно през Черно море. Русия обаче се ангажира оттогава да подпомага развиващите се страни, които разчитат на износа на зърно от Русия и Украйна.

В коментарите си за заседанието на Г-20, Путин заяви също, че голям дял от глобалната икономическа дейност се насочва към Азия и Африка и призова за по-голяма роля на развиващите се страни в Международния валутен фонд (МВФ) и Световната банка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Руският Цар е добър...
    ...но много дава и много иска
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари