Владимир Путин: Рублата се превърна в една от най-силните валути на света

3
Нивото на цените в Русия, след сериозен скок през март - април, практически не се е променило от май, заяви Путин
Нивото на цените в Русия, след сериозен скок през март - април, практически не се е променило от май, заяви Путин Снимка: БГНЕС / ЕПА

Нивото на цените в Русия, след сериозен скок през март - април, практически не се е променило от май, заяви Путин

Президентът на Русия Владимир Путин определи рублата като една от най-силните валути на света, предава ТАСС, цитирана от Агенция Фокус. Такава оценка даде държавният глава в четвъртък на заседание на Съвета за стратегическо развитие и национални проекти.

"Нивото на цените в Русия, след сериозен скок през март-април, практически не се е променило от май, а руската рубла се превърна в една от най-силните валути в света от началото на годината“, заяви той.

Според руския лидер този резултат е постигнат чрез решенията за регулиране на изтичането на капитали, за прехвърляне на плащанията за газ в рубли, за активно използване на националните валути с търговските партньори и чрез отговорна финансова политика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    С.С.
    Ха сега петоколонниците да сменят доларите в рубли за да покажат лоялност към РУСИЯ ! Нали плюят САЩ ! Хайде да видим ...!
  • 1
    4
    Гост
    До 3: Клефук, днес рублата е 65/1 за долар, но в Русия цени и заплати са в милиони. Само една деноминация 1:1000, и доларът става под 7 копейки. Борсите ще се сринат само от новината.
  • -1
    3
    рублите
    стават за тапети и тоалетна хартия
  • 2
    2
    хахахах
    Хайде продавайте панелките и купувайте рубли.
  • 4
    1
    Търся отдавна да си купя
    рубли , но изглежда посредниците ги прибират за себе си. Ега ти гадовете.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари