„ВИТТЕ Аутомотив“ заслужи награда от "Форд"

0
Всички известни марки автомобили включват продукти на „ВИТТЕ“
Всички известни марки автомобили включват продукти на „ВИТТЕ“

На 28 септември русенската фабрика на немската „ВИТТЕ Аутомотив България“ ЕООД ще получи в обекта си в Индустриален парк плакет Q1 от „Форд”.

В средата на месец Май FORD Motor Company е наградила „ВИТТЕ Аутомотив България” със сертификат Q1 за лоялен и доверен доставчик. Това е една от най-високите оценки за цялостно представяне, която производителите на американските автомобили дават на своите доставчици, информира 24 часа.

Сертификатът е доказателство за високо качество, нулеви спирания на линии, много ниски нива на рекламации, както и липса на такива. Тази награда е не само признание за професионализъм в качеството си на лоялен и доверен доставчик, но и затвърждава дълготрайни бъдещи бизнес отношения, твърдят от немската фирма.

В тази връзка на 28-ми септември от 16.30 часа на територията на компания ВИТТЕ Аутомотив България в Индустриален парк, ще се състои официална церемония, на която представители на FORD Motor Company ще връчат плакета и флаг за удостояване на WAB с престижната награда. Всички добре познати марки автомобили включват продукти на „ВИТТЕ“.

За тях са разработени и произведени множество заключващи и оперативни системи, както и панти, устройства за седалки и камерни модули от „ВИТТЕ“.

Създадени са специализирани центрове за отлично качество на пластмасови, щанцови и отливащи технологии за осигуряване на функционално, качествено, екологично и ценово съвършенство. Освен четирите фабрики в Германия в останалата част на Европа компанията „ВИТТЕ Аутомотив“ е представена и в България, Чехия, Швеция и Франция. Глобалното присъствие на „ВИТТЕ Аутомотив“ включва САЩ, Мексико, Бразилия, Китай, Индия, Япония и Южна Корея като част от алианса Технологии за Системи за Достъп до Превозни средства (VAST).

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари