Виолина Маринова е вторият най-добър хоби готвач в Masterchef

5
Русенката получи като награда възможност в продължение на цял месец да бъде шеф готвач в елитен столичен ресторант
Русенката получи като награда възможност в продължение на цял месец да бъде шеф готвач в елитен столичен ресторант Снимка: bTV

Жителите на град Мартен с притаен дъх проследиха завършилия току що финал на кулинарното шоу Masterchef, защото в него участваше тяхната съгражданка Виолина Маринова.

След като се представи отлично на предястието и основното ястие, 32-годишната домакиня и майка на две деца, остана да се бори във финалната битка – десертът, заедно с тежката артилерия на шоуто Ивайло. В публиката я гледаха съпругът й, майка ѝ и двете ѝ момченца, които не спираха да я подкрепят с “Давай, мамо!“, сподели Бряг нюз.

Особено впечатляващо бе основното ястие на Виолина, което тя поднесе в оригинални чинии от дънер на орехово дърво - от „нашата орехова градинка“, както каза Виолина. С това тя намекна за бизнеса на мъжа си – отглеждане на орехи, в който се включва и тя, във времето, когато не е заета с възпитанието на двете им деца.

Виолина е русенка, а семейството на мъжа ѝ е известно не само в Мартен, тъй като свекърът ѝ Веско Маринов преди години бе заместник областен управител на Русе.

След оспорвания финален двубой взискателното жури все пак присъди първенството и голямата награда от 100 000 лева на Ивайло. Виолина остана втора и получи като награда възможност в продължение на цял месец да бъде шеф готвач в елитен столичен ресторант.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари