Вилната зона край Николово се спаси на косъм от голям пожар

1
Пламъците са се разпространили на площ от около 100 дка
Пламъците са се разпространили на площ от около 100 дка

Пламъците са се разпространили на площ от около 100 дка

Вилната зона край Николово се спаси на косъм от голям пожар. За пореден ден в района около Танкодрума са горели стърнища. За щастие няма пострадали хора и имоти, но съмненията са за умишлен палеж, съобщава Русе Медиа.

По предварителна информация пожарът е избухнал малко преди 11 часа сутринта. Огънят е пламнал в стърнище в близост до вилите, но тъй като е имало заорано по края, пламъците не са успели да се прехвърлят към къщите.

На място са гасили две пожарни, като пламъците са се разпространили на площ от около 100 дка. На 20 юли в същия район отново е имало запалени стърнища, и то на три места. Заради подозренията за умишлен палеж се води следствие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Виладжия
    Ща ми изгори вилата и ща запаля де що видя комбайн или трактор край танкодрума Сичко земеделец под кибрита
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари