Виктор разказа как е убил майка си

9
Виктор Черкашин, който завчера уби майка си по особено жесток начин
Виктор Черкашин, който завчера уби майка си по особено жесток начин

Русенската полиция е задържала 26-годишния Виктор Черкашин, който завчера уби майка си по особено жесток начин и се укри.

Мъжът е задържан за 72 часа, в обвинението убийството е определено като  "извършено с особена жестокост и по особено мъчителен начин за убитата". Предстои в съда да се внесе искане за постоянен арест за убиеца.

От Прокуратурата днес съобщиха, че обвиняемият е дал обяснения за начина на извършване на престъплението, извършени са претърсвания  и изземвания, назначени са експертизи, пише briagnews.bg.  

Както вече съобщихме, трагедията се разигра завчера на ул. „Солун” в Русе. 63-годишната Лилия Черкашина беше убита в къщата си, която се намира точно срещу Поделението. В 17 часа е подаден сигнал на тел. 112, че в жилище е намерена мъртва жена да лежи на пода в една от стаите. На мястото е изпратен екип на Спешна помощ, който констатирал смъртта на жената.

Съседи разказаха, че Лилия Черкашина е работила в Италия и има двама сина. Сигнал, че е намерена мъртва, е подал съпругът й. Тя имала рана на челото и множество други по тялото. Пред съседна къща се виждаше локва кръв и мръсни салфетки. Района беше отцепен от полицията, а двете къщи оградени с полицейска линия. По-късно беше затворена цялата улица за движение. На мястото са направени огледи от дежурна оперативна група на полицията и съдебен лекар.

"Не знам дали са имали проблеми, аз рядко ги виждам", каза завчера живеещият в съседната къща  Райко Атанасов. Той добави, че преди 2 вечери е имало полицейска кола пред къщата на убитата и предположи, че са имали разправии с малкия си син Виктор, който е 27-годишен. 

Други съседи добавиха, че малкият син на Лилия е имал проблеми с наркотиците и вероятно затова се е стигнало до семейната трагедия. Според близки на семейството, Виктор работел като татуист, а през лятото припечелвал на морето.

Източник: briagnews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари