ВиК спира без предупреждение работата на фирми в центъра на Русе

3
Водният цикъл създава все повече затруднения не само на гражданите, но и на бизнеса в града
Водният цикъл създава все повече затруднения не само на гражданите, но и на бизнеса в града Снимка: Dunavmost / архив

Водният цикъл създава все повече затруднения не само на гражданите, но и на бизнеса в града

Собственик на един от големите фризьорски салони в Русе сподели във Facebook за пореден ден без вода и без никакво предупреждение от страна на ВиК.

Днес, просто без никакво предупреждение нямахме вода в салона. Цял ден. При пълни графици, банкети, клиенти, дошли при нас от други градове, лоялни.

И никой не поема отговорност, никой не е виновен. Типично по български. Нищо, че пак ще трябва да се слеят работните седмици заради Вик проблемите на Русе.

Но този път няма да им се размине. Фирмата „Северни води“ ООД Бургас ще си получи това, което ѝ се полага. Защото не може да си правят каквото искат, нищо че живеем в България, държавата на абсурдите. Ние сме само един малък бизнес, пострадал днес. За тях е нищо. Но това, че им се разминава постоянно безнаказано, ще спре! Колкото и да ми казват - не си струва, не се занимавай!!!!!

Боряна Станкова

Заради безконечния воден цикъл придвижването в града - било то пеш или с автомобил - е достойно за херкулесов подвиг. И в крайна сметка, дори и хората да успеят да стигнат до работните си места, често се оказва, че не могат да работят заради липса на вода.

Жителите на Малката Виена отново благодарят на японския инженер с русенски произход Веикато Ниготури.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    7
    Русенец
    И да ги осъдят, кой мислите, че ще плати обезщетението? Пак от нашите джобове ще се плати. Това ще е основателна причина да вдигнат още веднъж цената на водата. Ника не ми е приятно да го казвам, но си е така.
  • 13
    6
    Краси
    То в цялата държава, а не само в града все ги съдят, а резултат нулев. И тук ще е същото, просто такива са нравите - правят каквото си искат, защото знаят, че всичко ще завърши безнаказано.
  • 13
    5
    Свободен дух
    Че съдете ги за щети и пропуснати ползи.
  • 16
    4
    Русенец
    За некадърното кметче ще има ли съд за безстопанственост ?! Или ще си плащаме ние асфалтирането на разкопаните улици ?!
  • 18
    3
    Ммм
    Съд за тия некадърни боклуци от вик
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари