Видео показва едни от най-страшните оръжия на света

4
Русия е една от малкото държави, които отделят много голямата част от парите на държавата, за създаването на нова военна техника
Русия е една от малкото държави, които отделят много голямата част от парите на държавата, за създаването на нова военна техника

Едва ли ще се изненадате ако ви кажем, че Русия е страната, която разполага с едни от най-страшните оръжия на света. Русия е една от малкото държави, които отделят много голямата част от парите на държавата, за създаването на нова военна техника.

В следващото видео ще видите едни от най-страшните руски оръжия, застрашаващи САЩ, а и не само.

ТУ-160 е съветски свръхзвуков стратегически бомбардировач-ракетоносец с изменяема геометрия на крилата. Това е най-големият в историята свръхзвуков самолет. В двата вътрешно фюзелажни отсека може да се побере до 40 тона въоръжение, включително няколко вида управляеми ракети, управляеми и свободно падащи бомби и други средства на нападение в това число и ядрени.

Въпреки, че не е на първо място във видеото, "Борей" е вероятно най-застращаващото оръжие. Това е подводница, проект 955, която има на въоръжение 16 балистични ракети.

Гледайте видеото и ще останете учудени...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари