Вежди Рашидов: Ремонтирахме 10 театъра и създадохме 6 музея, влязохме в Лувъра

0
"Управлението не е забавление за хора, които имат мерак да властват, а е отговорност. ГЕРБ създаваше, каквито и грешки да правеше", подчерта Рашидов
"Управлението не е забавление за хора, които имат мерак да властват, а е отговорност. ГЕРБ създаваше, каквито и грешки да правеше", подчерта Рашидов Видео: NOVA NEWS

Според него министър Атанасов просто не е на мястото си

"По времето на ГЕРБ имаме 10 ремонтирани театъра, направихме 6 нови музея. България влезе в Лувъра. Църквите в Истанбул и Одрин също бяха ремонтирани. Това не бива да се забравя". Това заяви за "Офанзива" по NOVA NEWS бившият министър на културата Вежди Рашидов.

Споделя, че на обществото е писнало управляващите да говорят за Гешев, а явно не могат да го махнат законно. "Есента ще им бъде много лошо при такива кризи и инфлация. Гешев е единственото им занимание, да си ходят. Бездарието може да навреди много повече, отколкото един избор. Управлението не е забавление за хора, които имат мерак да властват, а е отговорност. ГЕРБ създаваше, каквито и грешки да правеше", подчерта Рашидов.

По думите му управлението на държавата се превърна в една детска градина - добре облечени и добре изглеждащи, но неможещи управляващи. "Не са подготвени да управляват. Лесно се излиза на улицата, хората лесно се подвеждат, илюзиите са безкрайни. Те дойдоха в една направена държава и я окупираха. Тръгнаха да изчегъртват, изчегъртаха себе си. Правят лоша промяна", сподели той.

Рашидов коментира и клипа на министъра на културата Атанас Атанасов. "Той е едно хубаво дете. Много симпатичен младеж, но не може един министър да прави такъв видеоклип, момчето не е подготвено. Идва от читалище, виновен е премиерът, който си прави екип. Сбъркана е работата. България се управлява от мъдри, разумни и можещи хора, независимо от възрастта. Момчето просто не е на мястото си", посочи Рашидов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    S.B
    Да не си ги построил ти бе АЛКОХОЛИК
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари