Ветовските огнеборци спасиха царевична нива и комбайн от пламъците

1
За изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала
За изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала

За изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала

Работили са по потушаване на две запалвания в суха растителност – в гр. Ветово до стадиона и в гр. Русе на ул. "Ген. Кутузов", които са били ликвидирани без щети и последици.

Ветовските огнеборци вчера вечерта, между 17:48 и 19:20 ч., са реагирали на сигнал за горящ комбайн в царевична нива. Произшествието е възникнало в с. Смирненски, но при отиване на място се е оказало, че запалването не е в комбайн, а в царевично стърнище. Пожарът е ликвидиран без щети.

Пожарникарите от Сливо поле са посетили адрес в с. Голямо Враново по сигнал за запалване в нерегламентирано сметище, където са горели отпадъци и суха растителност на площ около 3000 кв.м. Произшествието е било ликвидирано без щети. 

В 21:02 часа екип от ССОД - Русе е пратен да окаже съдействие на персонала в хоспис, за преместване на жена с наднормено тегло.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук