Ветовчанка: Влизат вътре и направо започват да го бият

5
Ние не претендираме, че сме цвете за мирисане, но общо взето нашите хора в България не се занимават, каза жител на Ветово
Ние не претендираме, че сме цвете за мирисане, но общо взето нашите хора в България не се занимават, каза жител на Ветово Видео: bTV

Ние не претендираме, че сме цвете за мирисане, но общо взето нашите хора в България не се занимават, каза жител на Ветово

Четирима бяха задържани при полицейска операция срещу телефонни измамници, която е територията на няколко области в България и започна тази сутрин, предаде bTV.

Един от районите, в които се провежда акцията, е Ветово, Русенско. Извършват се претърсвания на адреси на хора, за които има данни, че се занимават с телефонни измами. Действията на МВР са съвместно с прокуратурата.

Във Ветово полицаи са влезли в десетина имота. Хората на адресите се оплакаха от упражнено насилие. След арестите близките на задържаните се събраха пред районното управление.

„Влизат вътре, направо започват да го бият. Казвам им, че е болен. От година и половина ходим по доктори сме, не се занимаваме с никого. Казаха, че правят акция. Попитах ги за какво се бият тогава, казах им да спрат, децата крещяха. Почнаха да го удрят и мене удариха, детето удариха“, коментира София Димитрова.

„Ние не претендираме, че сме цвете за мирисане, но общо взето нашите хора в България не се занимават. Като казвам нашите хора - имам предвид населението във Ветово, не се занимават“, каза Васил Василев.

Заедно с действията на полицията се извършват проверки от НАП и строителния контрол за имотното състояние и незаконно построени къщи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    12
    Свиреп
    Ех, спомени. Мартинчо Василев, бе една измама ни беше спретнал. Принципно е българин, майка му Татяна беше мед.сестра в стоматологията. Та Марти, се беше покрил в циганската махала в Щръклево. Точно трима човека влязохме там. С една бяла жигула. Аре бой, ама здрав. Циганите бягаха като зайци. Номера е първия да падне окървавен. Колко обяснения писахме после в село Иваново. Ама ни се размина де.
  • 12
    11
    БЪЛГАРИН
    Не само бой,а стрелба по бягащи мангали.
  • 20
    10
    Легендарният ген. Чочоолу.
    Една от най-легендарните е операцията, водена от генерал Чочоолу в Пловдив през лятото на 1978 г. Тогава млада семейна двойка се разхожда в квартал „Изгрев“. Нападат я тълпа цигани с цел грабеж. Мъжът оказва съпротива и е заклан заедно със съпругата си, която е бременна в третия месец. Закланият младеж е племенник на ген. Стою Неделчев-Чочоолу, който по това време командва армейските части в Старозагорски окръг. Той пристига в Карлово, където се намира танкова бригада, нарежда два батальона да се отправят към Пловдив и повежда колоната. Хората му обграждат квартал „Столипиново“, който по онова време се населява от 50 хиляди цигани. „Столипино“ изтръпва в панически страх. След няколко дни някой „пропява“ на милицията кои са убийците и те са заловени. Ген. Чочоолу иска да му ги предадат и лично да ги разстреля, но милицията успява да ги опази и ги предава на прокуратурата. Оказва се, че това са 9 мъже на възраст от 23 до 36 г. Съдът осъжда 4 от тях на смърт, а останалите получават от 17 до 25 г. лишаване от свобода. Случилото се така наплашва обитателите на „Столипино“, че до 1992 г. никой от тях не си позволява да извърши дори най-дребното престъпление.
  • 14
    9
    Абе хора
    Требе почнат с ебане , така само бой е грубо
  • 17
    8
    ddddd
    ООО,само бой ли??????Трябва нещо по-вече!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари