Специализирана полицейска операция във Ветово

0
Мъж е задържан с наркотици
Мъж е задържан с наркотици

Мъж е задържан с наркотици

32-годишен мъж е заловен с наркотици при специализирана полицейска операция, проведена вчера на територията на град Ветово.

Акцията е реализирана под надзора на Районна прокуратура - град Русе по линия на "противодействие на държането и разпространението на наркотични вещества".

В хода на операцията на улица "Съединение" в града полицаи от местното районно управление са спрели лек автомобил марка "Фолксваген", управляван от 32-годишен мъж.

При последвалата проверка е установено, че водачът управлява с положителна проба за наркотични вещества. Тест с техническо средство е показал "положителна реакция за употреба на амфетамин и метамфетамин". В автомобила полицаите са намерили метална кутия, съдържаща суха тревна маса марихуана, с приблизително тегло около 5 грама.

Извършено е претърсване и в жилище, ползвано от мъжа, намиращо се на адрес в град Ветово, където е "намерено още количество марихуана и електронна везна"**.

Случаят се разследва в хода на образувано бързо производство по описа на РУ - Ветово, за престъпление по чл. 354а, ал.3 от НК. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

32-годишният мъж е задържан по Закона за Министерството на вътрешните работи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари