Веселин Марешки продава бензиностанциите си

0
Варненският бизнесмен каза, че се пенсионира
Варненският бизнесмен каза, че се пенсионира Снимка: БГНЕС / Архив

Варненският бизнесмен Веселин Марешки продава бизнеса си с горива.

Пред "Капитал" Марешки заяви, че върви към "намаляване и разпродаване" на бизнеса и че е взел решение за приключване с този вид бизнес.

Собственикът на верига за продажба на горива Георги Самуилов коментира пред медиата, че е пред финализиране на сделка за покупката на две от бензиностанциите на Марешки, но не пожела да каже кои са те. Не е ясно дали това ще е пълният обем на сделката.

Като причина за планираното излизане от пазара Марешки казва, че се пенсионира. Според източници от сектора причините са по-скоро в тежкото положение в момента на пазара на горива и почти невъзможният внос на алтернативни горива и ниските маржове, на които да се работи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    ...
    И този балон за малоумници се спука. А простия народ, колко подскача, че са му пуснали малко йевтенА нафтичка. То не бе опашки не бе чудо, този кирлив мафиот се докопа дори до парламента.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари