Веселин Марешки: Мандатът на Румен Радев е излагация!

1
Изгубено е времето, в което е президент, не е направил нищо да помогне на България, заяви лидерът на Воля
Изгубено е времето, в което е президент, не е направил нищо да помогне на България, заяви лидерът на Воля Видео: Канал 3

Мога да тичам до силния Борисов, не зад него

"Аз съм реален човек с реални неща. БСП е силна партия с лостове за влияние в медиите, могат да наложат своите хора. Подлъгват хората и други хора остават неразбрани и изолирани. Както казва Тръмп – нищоправеща опозиция, но много шумна".

С тези думи започна участието си в предаването "Беновска пита" Веселин Марешки, заместник-председател на 44 НС и лидер на ПП ВОЛЯ.

"Мога да тичам до силния Борисов, не зад него. Виждаме нашата в роля в това, че не всичко в ГЕРБ е на топ ниво, изтърват някой моменти, ние сме донастройващото, не революционното. Можем само да донаместим липсващото. Каракачанов 30 години да бъде на това място, което е сега. Аз нямам интерес да съм в политиката или да във властта, не се чувствам удовлетворен, в парламента съм защото хората го поискаха", заяви той.

"Не делим нищо с Каракачанов, няма какво да се боря с него. На страната на папата съм, а не на страната на Каракачанов. Корнелия Нинова е за въоръжаването, но изтърва топката, опита се да се закачи за нас, но хората не вярват на думи, а на реални действия. Около 4000 човека имам работещи в моя бизнес. Много години даваме чадъри и шезлонги на плажа за 2 лева. Можем да бъдем колектив, който да направи така, че България да се управлява по-добре", коментира Марешки.

"Няма как партиите да са най-добре платените бизнеси, субсидиите трябва да бъдат 0 до края на мандата. Някой път сме неразбрани защото казваме нещо първи, напред във времето. Моят бизнес хем е печеливш, хем не е ограбващ. Трябва да се понамали корупцията. В някои сфери са се разпищолили", допълни той.

"Разходките в парковете не трябваше да бъдат забранявани, а да бъдат контролирани и санкционирани. Не можем да затворим булевард заради катастрофа, някои мерки бяха пресилени. Направихме крайно предложение – за доживотен затвор за хванат с наркотици или алкохол, той може да се поправи. Ако не е направил нарушение, но е хванат, може да му дадат 5 или 10 години. За отнемане на човешки живот трябва да лежи до гроб. Искаме по-крайни мерки, за да не може останалите живи, да се спасяват чрез вратички. Харесвам човека Радев, но не и президента Радев. Изгубено е времето, в което е президент, не е направил нищо да помогне на България. Премиерът се справя много по-добре от президента, мисля, че няма да види втори мандат, този беше пълна излагация, той милее не за БСП, а за Корнелия Нинова и себе си", завърши той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари