Весела Лечева: Напускам БСП

2
Това беше едно от най-трудните ми решения в живота, коментира Весела Лечева
Това беше едно от най-трудните ми решения в живота, коментира Весела Лечева Снимка: БНТ

Това беше едно от най-трудните ми решения в живота, коментира Весела Лечева

Напускам БСП заради ръководството на партията. Това беше едно от най-трудните ми решения в живота, защото 22 години са една голяма част от един съзнателен живот и житейски път. Това коментира в студиото на "Още от деня" по БНТ Весела Лечева, която напуска Националния съвет на левицата.

"Заради едно ръководство, което не иска да признае факта, че ръководейки тази партия в низходящ тренд, едно ръководство, което се опитва само да закрепи себе си. Казах, че решението е много трудно заради десетките симпатизанти и членове на партията, които не заслужават тази съдба, не заслужават това ръководство на партията, което не проведе нито един честен и откровен разговор със структурите и с членовете. Нито един път не призна своите грешки и нямаше разкаяние, че е сгрешило", поясни тя.

Според Лечева, когато се губят избори след избори, трябва да се каже, че има грешка. Не може да се търси причината в други фактори, защото това го виждаме почти винаги след резултатите на БСП в последните избори, допълни тя:

"При местните избори имаме огромно отстъпление. След последните избори през 2019 г. отстъплението е близо 160 000 избиратели, което е една огромна стъпка назад. И това ръководство в нито един момент не призна своите грешки. В нито един момент не видяхме някакво разкаяние или честен разговор."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    ...
    Прецедентчето цепи и кумунясите! Тя и без това Ваня Синия венец вече е напът да измете крушовската бовилица тъпа! Абе с две думи рушлямската БКП се разпада!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари