Атанас Зафиров: Клиентелата напуска БСП

0
Според Зафиров действията на тези хора, които отдавна не работят за БСП, ще мобилизират партията
Според Зафиров действията на тези хора, които отдавна не работят за БСП, ще мобилизират партията Снимка: БНТ / стоп кадър

Според Зафиров действията на тези хора, които отдавна не работят за БСП, ще мобилизират партията

Заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров определи напускането на 50 членове и кмета на Перник Станислав Владимиров от партията като оздравителен процес. По този повод в студиото на БНТ той посочи, че "клиентелата напуска БСП".

По думите му по-голямата част от партийната организация в Перник е на практика част от общинската администрация и като такава участва в нечистоплътни опити за смяна на ръководството, смяна на председателя на БСП в опит да бъде изпълнена политическа поръчка, която нямаше как да се случи.

"Ясни са, знаем ги и сценаристите, знаем и поръчителите - същите хора, които вчера се опитаха да опорочат и конгреса на партията. Част от тях ги видяхме наредени на другия ден на една маса в обявяването на нов политически проект. Целта беше БСП да стане една послушна партия, която да бъде направлявана лесно в различни посоки", подчерта Зафиров.

Според него действията на тези хора, които отдавна не работят за БСП, ще мобилизират партията.

На въпрос с кого ще се коалира БСП Атанас Зафиров посочи, че това ще покажат резултатите от изборите, както и допитването, което ще направят до цялата партия под формата на партиен референдум.

"При всички положения това ще бъдат партии, които защитават българския национален интерес", категоричен беше зам.-председателят на БСП.

И отрече вариант, при който да участват заедно с ПП "Възраждане" в управление. Но когато става въпрос за национален интерес, както е това за въвеждане на еврото и когато това кореспондира с тяхната последователна позиция за еврото, против което те не са, но са за въвеждане, когато има пълните гаранции, че няма да удари по джоба и по благосъстоянието на българския гражданин и българския бизнес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    баи мордехаи
    Не,клиентелата от БКП изпълни БСП а после и всички останали партии.
  • 1
    1
    абе май
    клиентелата остава в бсп, ама нейсе, не ме брига!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари