Верига заведения в Царево: Няма сервитьори с COVID-19

0
Екипът на THEATRO BEACH публикува снимки на PCR тестовете на служителите си
Екипът на THEATRO BEACH публикува снимки на PCR тестовете на служителите си

Верига заведения в Царево опроверга новината, че в Царево седем сервитьори са заразени с коронавирус и заради тях е отложен бал на местни абитуриенти.

Екипът на THEATRO BEACH публикува в социалната мрежа заявление, че целият персонал е здрав, като приложи и снимки на PCR тестовете на служителите си.

Ето какво точно споделят от THEATRO BEACH:

"Здравейте Приятели,

С радост Ви съобщаваме, че ВСИЧКИ проби, направени с PCR тестове на екипа на THEATRO BEACH (Theatro Beach Bar, Theatro Night Club & Djanam Steak&Fish) са ОТРИЦАТЕЛНИ! Направихме пробите в две независими лаборатории!!! Екипът ни е напълно здрав и без нито един случай на covid-19.

Прилагаме тестовете, които разбира се са налични и на хартиен носител при нас. За нас това е удовлетворение, въпреки че не сме имали съмнения. С уважение към нашите клиенти, към Вас, ги показваме и публично!

По този начин- ясен и недвусмислен, оборваме разгромно всички слухове, разпространявани от недоброжелатели и за наша изненада- повтаряни от различни хора и медии.

Вярваме в здравия разум, на мнозинството; вярваме и се грижим за опазването на здравето на екипа и клиентите си, до колкото зависи от нас; работим здраво; забавляваме се още по-здраво
и знаем, че всичко това, няма да бъде безрезултатно!

Очакваме Ви- здрави, прави и много по-корави от всяка неоснователна клюка. Жълто при нас е само Слънцето:) Усмихнете се и му се насладете и Вие!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари