Вера Иванова от "Системата ни убива": Борисов не вижда хората как страдат

1
Майка: "Днес той каза, че няма да остави нито един гладуващ, а ние през седмицата обикаляме стотици семейства с деца, гладуващи, носим хляб, ориз, брашно, той просто живее в друго измерение"
Майка: "Днес той каза, че няма да остави нито един гладуващ, а ние през седмицата обикаляме стотици семейства с деца, гладуващи, носим хляб, ориз, брашно, той просто живее в друго измерение" Снимка: 7/8 ТВ

Репортерът Станислав Балабанов от телевизия 7/8 излезе на площада в столицата, където тази вечер има поредно събиране на протестиращи. Гражданите скандират "Оставка"

"Протестът направи 120 дни на площада. Исканията са за оставка на правителството. Протестът не е собственост на никого. Той е на всички нас. От няколко дни събитията се позабравиха, но ние сме тук от ден 1 и ще продължаваме", коментира Балабанов, след което повика пред микрофона Вера Иванова - майка от "Системата ни убива", разказва Petel.bg.

"Само празни обещания. Днес той каза, че няма да остави нито един гладуващ, а ние през седмицата обикаляме стотици семейства с деца, гладуващи, носим хляб, ориз, брашно, той просто живее в друго измерение. Не вижда хората как страдат. Протестът е жив, протестът ще продължи. Защото нямаме крачка назад. Много млади хора казват, че ако нищо не се случи, ще напуснат България и никога няма да се върнат. Докато протестът победи. Независимо от време, от условия и т н.

Неговото поведение е да ни обвинява за всичко, Валери Симеонов, Цвета Караянчева, всеки един се изгаври с нас, с най-беззащитните, с най-уязвимите, с децата ни, и точно това пък нас ни държи да не се откажем. Всички трябва да разберат, че ние няма какво да губим.

Нас ни наказват за това, че протестираме. Те искат да видят как страдат децата ни, как хората с увреждания изнемогват, гладуват. Това е тяхното наказание към нас. Ние срещи нямаме. Опитахме се да влезем в министерството, пуснахме им една черна димка, какъвто е нашият живот" - сподели Иванова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари