Венцислав Ангелов продължава с антисемитските изказвания в национален ефир въпреки глобите на ЦИК

0
Тия са психопати, тия са луди в Народното събрание и естествено, че всичкото това нещо го правят под диктатурата на глобалния сатанизъм, илюминати и техните слуги - ционистите от малката държава Из-ра-ел!
Тия са психопати, тия са луди в Народното събрание и естествено, че всичкото това нещо го правят под диктатурата на глобалния сатанизъм, илюминати и техните слуги - ционистите от малката държава Из-ра-ел! Видео: БНР

Тия са психопати, тия са луди в Народното събрание и естествено, че всичкото това нещо го правят под диктатурата на глобалния сатанизъм, илюминати и техните слуги - ционистите от малката държава Из-ра-ел!

Въпреки решението на ЦИК да наложи глоба на Венцислав Ангелов от ПП "Истината и само истината" за антисемитски послания и призиви за насилие в ефира на БНТ, в днешния диспут по програма "Хоризонт" на БНР той продължи с неприемливите изказвания, отбелязва OFF News.

Диспутът по "Хоризонт" беше на тема "България в еврозоната: Кога и на каква цена?" и беше воден от журналиста Марта Младенова.

В ефира прозвуча следното:

Венцислав Ангелов: Безумно е 48-ата свинска кочина да задължи правителството...

Марта Младенова: Моля Ви!

Венцислав Ангелов: Не ме прекъсвайте, ако обичате.

Марта Младенова: Моля Ви, без грубости в ефир.

Венцислав Ангелов: ... да задължиш правителството да работи за приемане на еврото от 1 януари 2024, при положение, че имаш над 2 милиона и половина пенсионери, от които един милион и половина са с минималната пенсия - 467 лева. Тия са психопати, тия са луди в Народното събрание и естествено, че всичкото това нещо го правят под диктатурата на глобалния сатанизъм, илюминати и техните слуги - ционистите от малката държава Из-ра-ел!

По-късно Венцислав Ангелов заяви и следното: "Не мога да разбера едно нещо - защо постоянно на мен и на Расате ни правите забележка за епитетите, които използваме, които не са примерно "хомосексуалист, гей, травестит, педераст", а примерно - "свинска кочина"! Какво е това в Народно събрание? Вертеп на изроди, уроди в човешки образ!"

Той нарече Румен Радев "ционист, масонска блудница и прелюбодеец, лакей, измекяр на ЦРУ и на Мосад, агент на военното разузнаване на САЩ, национален предател".

Венцислав Ангелов твърди, че "от 1878 г. България попада под ново робство и това е сатанинско робство, наложено от не кой да е, а от един евреин-ционист, казва се Иван Ведър от моя роден град Русе. И там полагат основите на първата масонска ложа и започва едно ционистко турско робство, заменено с друго ционистко сатанинско робство".

"Неслучайно предния път казах на г-н Бойко Василев от "Панорама": идват бесилките! И ако бесилките не свършат работа, ще дойдат гилотините!" - каза още председателят на партия "Истината и само истината".

Кандидат-депутатът от партия "Български национален съюз - НД" Боян Расате, на когото ЦИК наложи глоба заради призив за "насилие срещу определени политически активисти и групи граждани", заяви в днешния диспут по програма "Хоризонт" следното:

"На нас като политически субект, който категорично отрича нормалността на сегашните политици, не ни е ясно, ако ни отнемете възможността да ги наричаме "боклуци, продажна сган, мизерници, крадци и човекоподобия", с какви други епитети бихме могли да наречем хората, които продадоха живота на нашите родители, продават нашия собствен, в момента се гласят да продадат живота и бъдещето на нашите деца. Те са боклуци и продажници, такива са били, такива ще останат и такива ще бъдат в бъдещето за нас и за нашите сподвижници."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    6
    мммм
    Да ви кажа честно: на моменти се чудя дали е луд .. или е прав. Понеже има и много верни неща в думите му.
  • 2
    5
    Fytre
    Той може и да е луд и психопат,но във всичките му глупости, има и доза истина! Трябва да признаем!!!
  • 9
    4
    Николай
    Венци, ти не си просто крайно настроен! Ти имаш психични отклонения и е редно да потърсиш помощ! Гражданска война ли искаш? Настройване на хората един към друг? Какви масони, какви илюминати, какви ционисти?! До голяма степен всичко зависи от нас българите и от желанието ни да се подобри състоянието на държавата! Ами последните няколко десетилетия ние се превърнахме във 100% консуматор и икономиката ни е долу! От къде да дойде този по- висок стандарт в заплащането? Няма и 300 млрд. лева БВП. Румъния е двойно повече, а Германия с която някой хора ни сравняват с 4 трилиона евро БВП.
  • 9
    3
    daskal
    Нормално е да се пръкне нещо такова като Чикагото. Той познава народа си. Бабите хвърлят хилядарки през балкона на мошениците, а масовката псува Европейския съюз и люби до смърт сатрапа Путин.
  • -7
    2
    Луди, луди жаби ...
    Само Чикагото може да оправи тая държавица, стига да не е толкова луд, колкото Жириновски!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари