Венци Стефанов: Имам фаворит за шеф на БФС, но няма да го кажа, за да не изгори

0
Живеем в демократична държава, всеки може да се кандидатира и няма да сбърка, допълни той
Живеем в демократична държава, всеки може да се кандидатира и няма да сбърка, допълни той Снимка: БТА / архив

Живеем в демократична държава, всеки може да се кандидатира и няма да сбърка, допълни той

"Имам фаворит за шеф на БФС, но няма да го кажа, за да не изгори".

Това обяви Венчеслав Сефанов след днешното заседание на Изпълкома, на което беше определена дата за извънреден изборен конгрес на БФС, предаде БГНЕС

"Живеем в демократична държава, всеки може да се кандидатира и няма да сбърка. Пепи (б.р - Петър Величков) искаше нещо да прави, някакви писания, вписвания. Най-добрият вариант беше на 15 март да се направи Конгрес, хората да са спокойни. Клубовете да си избират. Ако някой иска да прави шикалкавене, няма да е от БФС“, започна Стефанов.

Кандидати за слава много има. Казал съм, че ще подкрепя Стилиян Петров? Стилиян може да се кандидатира, а дали ще бъде избран никога не съм казвал. Много е важно този, който ще се кандидатира, да даде програма и екип, с който ще работи. Сам човек само за тоалетната става“, продължи президентът на Славия.

Специално във футбола, аз помня от по-предишни години, имаше един президент, който се казваше Иван Славков, който не седеше в БФС, но националите биеха, с корифеи като Иван Вуцов нещата вървяха. Да се намали броят на чужденците, категорично, ако искате да имаме национален отбор и други като поколенията, които ни радваха. Каква ще бъде формата, има много варианти“, каза още Венцеслав Стефанов.

Последните два мача, които игра Славия, те май станаха три, играхме с отбор, които преливаха от чужденци, а нашите български деца с нищо не им отстъпваха. Не да се слагат унгарци, патагонци за шефове на съдиите, не знам защо смениха съдията на вчерашния мач в последния момент. Не знам кой е бил. Вчера ако гледахте мача внимателно, видяхте, човек до мен засече, че 26 минути се игра футбол второто полувреме. Защо, бе? Защото съдията си бъркаше в носа и правеше услуга на тези, които лежаха.

Незаслужена беше победата на ЦСКА вчера, с нищо не ни превъзхождаха, съдията слугинстваше. 100% беше е Никола Попов“, завърши Венцеслав Стефанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари