Венци Чикагото: България ще бъде осъдена за всички беди, които ми нанесе!

0
След последните активности на Ангелов в социалните мрежи прокуратурата е задвижила процедура по линия на международното полицейско сътрудничество
След последните активности на Ангелов в социалните мрежи прокуратурата е задвижила процедура по линия на международното полицейско сътрудничество Видео: БНТ

Докато съдебните власти го издирват в страната и в чужбина, Венцислав Ангелов – Чикагото даде подробно скайп интервю за БНТ.

Той сам поиска да говори, след като в „Денят започва“ в понеделник имаше разговор по темата.

Ангелов, който трябва да излежава ефективна присъда от 3 години и половина затвор, твърди, че е в Испания.

Обяви, че готви жалба в Страсбург и се занимава активно със създаването на партия, с която щял да събори сегашната власт.

В разгара на предизборната кампания кандидатът за кмет на Русе – Ангелов – беше признат за виновен и от последната инстанция, че е извършил приготовления за трафик на наркотици.

10 дни бяха необходими, докато се придвижат документите от Върховния съд до Русенската прокуратура. В това време Чикагото продължаваше активно кампанията си.

След като БНТ му отказа участие в предизборен дебат с аргумента, че е осъден ефективно, Ангелов поиска дори право на отговор.

Ние обърнахме внимание на институцията, но все още никой не го търсеше. 2 дни преди местния вот Ангелов беше обявен за издирване.

От наши източници научихме, че след последните активности на Ангелов в социалните мрежи прокуратурата е задвижила процедура по линия на международното полицейско сътрудничество.

Ще бъде направен опит да се проследи и IP адресът, от който във Фейсбук непрекъснато се публикуват постове и актуални коментари.

Веднага след като даде интервю за БНТ – на страницата му се появи реклама и за това.

Източник: БНТ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари